Atestat ANRE ANRE logo14643/27.05.2019.  Verificări PRAM și eliberare Buletine PRAM.

Termeni si Conditii de Utilizare

Condiții de utilizare a site-ului și drepturi de autor
Conditii generale de utilizare

Acesta este website-ul oficial al SERVICII ELECTRICE BUCURESTI, iar drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate acesteia.
Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul serviciielectricebucuresti.ro in scopuri informative, pentru promovarea serviciilor oferite de SERVICII ELECTRICE BUCURESTI.

SERVICII ELECTRICE BUCURESTI isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz.
Reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate este permisa numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal; utilizarea in alte scopuri sau in scopuri comerciale este strict interzisa, informatiile prezentate pe acest website sunt cu titlu gratuit.
Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare, si nu pot fi reproduse fara acordul expres al SERVICII ELECTRICE BUCURESTI, cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand SERVICII ELECTRICE BUCURESTI, pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa. Permisiunea de a folosi continutul acestui website, in alte scopuri decat cel personal, se acorda doar de catre SERVICII ELECTRICE BUCURESTI.
Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site da SERVICII ELECTRICE BUCURESTI dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI foloseste coduri HTML proprietatea altor persoane fizice sau juridice, cu scopul de a promova acest site, cu acordul autorilor fara a incalca drepturile de autor.

NU COPIATI si nu adaptati codurile HTML sau alte coduri folosite de SERVICII ELECTRICE BUCURESTI pentru a genera aceste pagini, acestea intrand tot sub incidenta legii drepturilor de autor.
Daca vom fi sesizati despre incalcarea drepturilor de autor vom demara o ancheta pentru a solutiona problemele aparute. Cu toate acestea, nu oferim garantia certa ca vom sterge materialele sesizate ca fiind proprietatea altei persoane fizice sau juridice.
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.

Absolvirea de garantie
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI nu-si asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste materiale.
ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE "CA ATARE", FARA NICI UN FEL DE GARANTIE, FIE EXPRESA SAU IMPLICITA.
O persoana fizica sau juridica care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integral pentru eventualele pierderi suferite.
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI depune toate diligentele pentru a prezenta in mod cat mai exact si concis toate informatiile din acest website.
Cu toate acestea, SERVICII ELECTRICE BUCURESTI nu este si nu va fi legal responsabila, in nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI nu garanteaza acuratetea sau completitudinea informatiilor, a textului, grafica, link-urile sau alte note continute in aceste materiale.
SERVICII ELECTRICE BUCURESTI nu va fi raspunzator pentru orice daune speciale, indirecte, accidentale sau importante, inclusiv venituri fara limite, pierdute sau profituri pierdute, care pot rezulta din utilizarea acestor materiale.
Informatia de pe acest website poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil si nu reprezinta un angajament viitor din partea SERVICII ELECTRICE BUCURESTI.

Daca considerati ca conditiile de utilizare prezentate mai sus sunt inacceptabile pentru dvs., ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website.

Contactati-ne

 

0761139204