Atestat ANRE ANRE logo14643/27.05.2019.  Verificări PRAM și eliberare Buletine PRAM.

Proiectare retele electrice in Bucuresti si Ilfov

proiectare retele electriceSERVICII ELECTRICE BUCUREȘTI este atestată pentru proiectarea instalațiilor electrice la tensiunea nominală de 0,4 kV și colaborează și cu alți parteneri atestați. Putem asigura în mod direct sau indirect prin partenerii noștri, realizarea lucrărilor de proiectare în domeniul instalațiilor electrice.

Conform dispoziţiilor legale, o instalaţie electrică se poate executa doar în baza unui proiect realizat de către un proiectant atestat. Echipa noastră dispune de proiectanţi specializaţi şi autorizaţi care pot să proiecteze orice tip de instalaţie electrică de joasă tensiune.

Echipa noastră poate realiza un proiect care sa respecte toate standardele și normativele în vigoare şi care vă poate oferi siguranța unei instalații electrice bine concepută, atât pentru instalații electrice noi cât și pentru modernizarea instalațiilor electrice existente.

SERVICII ELECTRICE BUCUREȘTI proiectează instalații electrice pentru domeniul civil (apartamente, case, clădiri de birouri, spații comerciale) precum:

- instalații electrice pentru prize și iluminat

- instalații electrice de fortă și comandă

- circuite curenți slabi: telefonie, internet

- tablouri electrice de distribuție

- instalații electrice de exterior

- instalații de protecție

Contactati-ne

 

0761139204