Atestat ANRE ANRE logo14643/27.05.2019.  Verificări PRAM și eliberare Buletine PRAM.

Inlocuire instalatie electrica

SERVICII ELECTRICE BUCUREȘTI vă oferă serviciul de înlocuire instalație electrică.

inlocuire instalatie electrica

Înlocuirea instalației electrice presupune schimbarea instalației vechi din aluminiu cu conductoare din cupru, dimensionate corespunzător pentru consumatori, îmbunatățind astfel funcţionarea aparatelor electrice cât și siguranța în exploatare pentru timp îndelungat. Înlocuirea înstalalației electrice este primul lucru de care trebuie să țină cont oricine cumpară un apartament într-un bloc vechi. Pretenţiile şi nevoile de consum din prezent sunt total diferite de cele din anii în care au fost realizate instalațiile electrice la blocurile mai vechi de 20 de ani. Un tablou electric modernizat este absolut obligatoriu în cazul lucrărilor de înlocuire a instalației electrice și reprezintă o importantă masură pentru creșterea siguranței electrice. Preturile pentru schimbarea sau inlocuirea instalatiei electrice dintr-un apartament vechi pot varia, insa in functie de complexitatea lucrarii si de cerintele proprietarului.
Daca acestea sunt mai mari, automat si preturile vor fi mai mari.
 
În momentul in care se trece la schimbarea sau inlocuirea instalatiei electrice, la un pret stabilit de comun acord cu proprietarul, un electrician SERVICII ELECTRICE BUCUREȘTI va face următorii pasi:
• dezafecteaza instalatia veche prin debransarea tabloului electric si scoaterea firelor vechi
• deoarece se folosesc altfel de materiale pentru noua instalatie electrica si numarul circuitelor electrice va fi mai mare, sunt necesare trasee de cablu noi
• se vor pozitiona prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat
• se fac noi santuri in tencuiala sau beton pentru a face loc noilor trasee de cabluri
• dupa finalizarea santurilor se realizeaza traseele de cabluri
• se monteaza dozele de aparat si cele de legatura, realizarea conexiunilor electrice si probarea instalatiei
• se monteaza noul tablou electric, care trebuie sa corespunda noilor norme in vigoare iar la final se monteaza prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat. Pentru astfel de lucrari, de mare anvergura, nu apelati la orice fel de instalator, ci doar la unul autorizat, care ofera garantia si siguranta lucrării.

Contactati-ne

 

0761139204